Skip to content

Portret

12 november 2014

De bedoeling was om in Groningen samen met Joost Doornik op straat te gaan schilderen. Maar het waaide erg hard. Daarom hebben we er voor gekozen om in de luwte van het atelier portret te gaan schilderen.
Een van de dagen heb ik nadat het model was vertrokken Doornik zelf geschilderd. En de dag erna aan het eind van de dag het dakraam van het atelier. Dit schilderij heb ik in de post van 1 november geplaatst.

http://dutchpleinairpainter.blogspot.nl

portret

Portret (45×35) olie op doek

portret

Portret (50×35) olie op doek

doornik

Portret (40×32) olie op doek

The intention was to paint with Joost Doornik in Groningen on the street. But the wind blew very hard and we have therefore chosen to paint portrait in the lee of the studio.
One of the days when the model was left I made a painting of Doornik. The skylight of the studio I’ve painted the day after. I placed this painting in the post of 1 november.

atelier

Advertenties
One Comment
  1. ledderhof en noppen permalink

    Beste Hans, Vanmiddag zag ik bij van Heijningen een schilderij van jou. Een bosgezicht, maar met een andere aanpak. Ik kan het niet goed onder woorden brengen, maar ik vond het expressiever dan wat er van iedereen hing. Je moet die weg verder inslaan, lijkt mij. Ikzelf ben onder de indruk van het late werk van Turner. Je zal dit werk waarschijnlijk wel kennen. Hij raakte steeds meer los van zijn onderwerpen, maar raakte wel meer de toeschouwer. Het licht…..ons prachtig licht. Met hartelijke groeten, Jan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: